Events

Rangliste turnering:

Tilmeld dig til Xpadel Super League, hvor der er booket tider hver mandag, onsdag og fredag med kampstart kl. 06:30 og 08:00.

Holdene bliver rangeret efter placering på ranglisten, således at ens niveau bliver kategoriseret i 4 kategorier og inddelt i farver. På den måde bliver der arrangeret fair kampe, så hvert hold bliver matchet efter deres niveau så godt som muligt.

Der spilles som udgangspunkt tre fulde sæt – har det været to lange første sæt, kan man vælge at spille 3. sæt med Golden Point.
Umiddelbart burde 1.5 time være nok til at spille 3 fulde sæt, men der kan være brug for at spille med Golden Point i 3. sæt.

OBS: Det er det vindende hold der skal rapportere kamp resultat hurtigst muligt ved kamp afslutning, her på tråden og allersenest kl. 12:00, ellers bliver der ikke uddelt point eller fratrukket point vedr. den pågældende kamp.

Afbuds regler gældende vedr. Xpadel Super League:

Hvis der meldes afbud dagen før kampstart efter kl.  17:00, er det altid spillerens ansvar at finde en afløser. Hvis der ikke kan findes en afløser, bliver der tildelt minus 2 point til spilleren, som bliver fratrukket spilleren på ranglisten og kampen bliver aflyst.

Hvis “no show” bliver der tildelt minus 3 point som bliver fratrukket spilleren på ranglisten. Spilleren der ikke kommer, betaler fuld pris af banelejen på det pågældende tidspunkt.

Hvis en spiller bliver skadet under kamp, taber spilleren kampen, makkeren bliver fredet og modstanderne vinder kampen.

Skriv til xgolf@xpadel.dk for at tilmelde dig eller ring til 53716266 for at få mere information omkring ranglisten og opstart.

Events for virksomheder:

Book hele Xpadel eller Xgolf centeret til jeres event.

Vores faciliteter er oplagt til at afholde en firmaturnering, til teambuilding eller til andre sociale formål. Vi hjælper med at planlægge jeres events, lige fra forslag til forskellige discipliner: Padel, SimulatorGolf, DartGolf, Putting, Bordfodbold og Bordtennis inkl. bemanding med profesionelle instruktører samt forskellige løsninger med mad og drikke.

  • Firma-arrangementer
  • Netværks-arrangementer
  • Sports-arrangementer
  • Foredrag
  • Team-building
  • Fødselsdage
  • Polterabend
  • Julefrokoster
  • Børnefødselsdage

Kort sagt: “Vi sørger for det hele!”

Kontakt os her for mere information.

Inspiration fra et tidligere firma-arrangement i Xpadel & Xgolf.

Se flere billeder under galleri.

Ugentlige events:

Tilmeld dig Facebook gruppen: Xpadel Players – Helsingør, hvis du har interesse i at finde nye spille makkere og følge med i kommende events.