Events

Tilmeld dig nu Viaplay Padel Open ! Vi afholder en 2-personers holdturnering, hvor du kan vinde 40.000 SEK og kvalificere dig videre til World Padel Tour i Malmø! Vi arrangerer både en dame og herre række, hvor der er plads til 16 herre hold og 8 hold i dame rækken i alt 24 hold.

Vinderen af både herre og dame rækken går videre til regional spil d. 3/10 der afholdes i København og hvor der spilles om at komme videre til nationale og internationale mesterskaber i november måned.

Bemærk at top 20 herrer og top 15 damer i Danmark ikke kan deltage, da dette er en amatørturnering og hvor hovedformålet er at have det sjovt!

Du kan vælge din gruppespil i weekenden enten den 27/6 & 28/6 og hvis du går videre er der finalespil d. 7/4 med afsluttende grill arrangement. Turneringsformatet er grupper med 4 hold i hver gruppe. Hver kamp spilles med 3 sæt, hvor det er vinderen af hver kamp der går videre – og så er det de 2 vinderhold fra første kamp der spiller om at vinde gruppen. Efter 2 kampe er vinderen af hver gruppe fundet. Tider for gruppe kampene bliver tilsendt efter tilmelding.

Pris for deltagelse: 500,- pr. hold inkl. gratis kaffe og frugt.

Tilmelding: Først til mølle princip.

Tilmeld dit hold i Helsingør Xpadel her!

Du kan finde mere information på dette link vedr. turneringen: https://www.viaplaypadelopen.com

 

Events for virksomheder:

Book hele Xpadel eller Xgolf centeret til jeres event.

Vores faciliteter er oplagt til at afholde en firmaturnering, til teambuilding eller til andre sociale formål. Vi hjælper med at planlægge jeres events, lige fra forslag til forskellige discipliner: Padel, SimulatorGolf, DartGolf, Putting, Bordfodbold og Bordtennis inkl. bemanding med profesionelle instruktører samt forskellige løsninger med mad og drikke.

  • Firma-arrangementer
  • Netværks-arrangementer
  • Sports-arrangementer
  • Foredrag
  • Team-building
  • Fødselsdage
  • Polterabend
  • Julefrokoster
  • Børnefødselsdage

Kort sagt: “Vi sørger for det hele!”

Kontakt os her for mere information.

Se flere billeder under galleri.

Ugentlige events:

Vil du lære mere omkring padel?

Tilmeld dig her til vores padel arrangementer i Xpadel i Helsingør – plads til 8 deltagere ved Americano.

Torsdags Americano Niveau 2-3-4 fra kl. 19:00-21:00 (max 8 pers.)
Dato: 25/6, 2/7, 9/7

OBS Americano pris: 50,- pr. person pr. time.

Husk tilmelding her og endelig tilmelding ved betaling til MobilePay 598113 – husk at skrive navn.

Tilmeld dig Facebook gruppen: Xpadel Players – Helsingør, hvis du har interesse i at finde nye spille makkere og følge med i kommende events!

Erhvervs padel/golf– styrk hinanden, skab god motion samt relation!

”Kom og spil med og styrk dine relationer hver tirsdag morgen fra 07:30 – 09:30!” Vi starter op igen tirsdag d. 23/6 :-)))

Vi mødes kl. 07:30 til en kop kaffe og lidt morgenmad, og så bliver der fordelt hold. Vi spiller padel & golf fra ca. 08:00-09:30, så du kan nå at være tilbage på arbejde kl. 10:00. Du kan frit invitere kunder/medarbejdere med! Husk vi har badefaciliteter.

Pris “erhvervs padel/golf”: 125,- pr. person inkl. morgenmad

Du kan tilmelde dig her eller på xgolf@xpadel.dk / 53716266

Endelig tilmelding ved betaling til MobilePay 598113 – skriv navn.