Om

Velkommen til Xpadel og Xgolf. Vi er et af nordsjællands største padelcentre kombineret med indendørs golf faciliteter, kun 25 min kørsel fra København.

Udover et stort lounge område tilbyder vi 4 padel tennis baner og 2 golfsimulator bokse med den nyeste Trackman teknologi. Derudover har vi en stor driving range med plads til 5 personer, og en stor putting/chipping green.

Der vil være løbende padel og golf events med turneringer målrettet de forskellige målgrupper.

For virksomheder tilbyder vi i vores unikke faciliteter skræddersyede firma arrangementer, der kan bruges både internt og eksternt i virksomheden.

Hvad er Padel?

Padel er en sammensmeltning af Tennis(80%) og squash(20%), hvor pointsystemet er ligesom i tennis. I padel ”tennis” må bolden hoppe 1 gang og man må benytte glasvæggene der er etableret rundt om banen der måler 10m x 20m. Den mindre bane gør at spillet er let tilgængeligt for alle aldersgrupper og det dynamiske spil anses som et meget strategisk spil med lange dueller.

Hvem kan spille?

Padel er for alle, og vi har leje bat til rådighed samt bolde til salg. Vi garanterer høj underholdning på topklasse baner.

Hvad er simulatorgolf?

Simulatorgolf er indendørs golf, hvor man slår ind i et lærred og hvor en TrackMan måler boldens og køllens data via radarteknologi. Disse data bliver projiceret over på en skærm, hvor man kan se boldens flugt på en golfbane. Vi garanterer et professionelt set-up med den bedste grafik på markedet. Vi har også leje af golfudstyr, som vi kan stille til rådighed.